Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ξανά στο προσκήνιο ο Μιραλάς, συνάντηση Μαρινάκη-Βαλβέρδε


Το θέμα του Κέβιν Μιραλάς, θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα είναι πρόθυμοι στον Ολυμπιακό. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Σεντ Ετιέν, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία και ο Βέλγος να ανήκει και επίσημα πλέον στους «ερυθρόλευκους».

Και μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες θα υπάρξει και το τελικό «ραντεβού» με τον παίκτη και τον μάνατζερ του.

Όσον αφορά τον Μπερνάρ Κουμορτζί, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να παίξω για τον Ολυμπιακό», αναφέρει ο Γκανέζος μέσος που ζήτησε να μιλήσει ακόμη και με τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου, έτσι ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Και συνεχίζει: «Μη μου στερείτε τη δυνατότητα να παίξω σε μια πιο μεγάλη ομάδα από τον Πανιώνιο. Είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, με τι όρεξη και τι κίνητρο θα συνεχίσω να παίζω στην ομάδα μου; Μου κόβεται τα πόδια».

Τα λένε για μεταγραφές Μαρινάκης-Βαλβέρδε

Τα μεταγραφικά θέματα προσπαθούν να βάλουν σε σειρά στον Ολυμπιακό και για αυτό τον λόγο θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε αύριο, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας, την ίδια ώρα που οι «ερυθόλευκοι» φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης των Γεωργιάδη-Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό.

Από το εξωτερικό στα υπόψη βρίσκονται ο Σάντσες της Βαλενσιέν, ο Ελ Αχμάντι της Φέγενορντ και ο Αρέβαλο της Νασιονάλ με κάθε μία περίπτωση να έχει δυσκολίες

Απ’ τον ελληνικό χώρο στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών έχουν μπει, οι Βασιλακάκης, Τάτος, Κώνσταντόπουλος, Βέλλιος και Φορτούνης. Το θέμα είναι ποιους ποδοσφαιριστές θα θέλει ο Βαλβέρδε και τότε θα δοθεί το οκ για την απόκτηση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου