Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Επανάσταση στις ανθρώπινες σχέσεις- Ήρθαν τα sex robots!

Η επανάσταση στις ανθρώπινες σχέσεις έχει ήδη έρθει και εντάσσεται στη νέα γενιά από «φουσκωτές κούκλες» που θα διαθέτουν άκρως απολαυστικές «διαδραστικές» ικανότητες.

Τα «sex robots», αποτελούν το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της πλαστικής κούκλας και είναι η απάντηση στις ανομολόγητες φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών με σκοπό να προσφέρουν ατελείωτες ώρες ηδονής στα «αφεντικά» τους.

Στη «συμβολική» τιμή των 4.700 ευρώ, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις μια σεξουαλική σύντροφο από υποαλλεργική σιλικόνη, ικανή να μιλά, να προσποιείται οργασμό, αλλά και να αποκτά την προσωπικότητα και τις συνήθειες που επιθυμεί ο κάτοχός της.

Το σπουδαιότερο, όμως, είναι ότι διαθέτουν προγράμματα που ρυθμίζουν τη συμπεριφορά τους ανάλογα με τα γούστα του αγοραστή τους.

Η «Ρόξι» αποτελεί δημιούργημα του 48χρονου Ντάγλας Χάινς, έχει ύψος 1,62 μ., βάρος 27 κιλά, διαθέτει αληθινά μαλλιά και είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από σιλικόνη.

Βέβαια έχετε επιλογές ανάμεσα στην άγρια Γουέντι που είναι πιο κοινωνική και περιπετειώδης, τη συνεσταλμένη Ψυχρή Φάρα, μια πιο νεαρή και αγαθή προσωπικότητα, τη μητριαρχική και στοργική, ώριμη Mάρθα ή τη σαδομαζοχιστική Σούζαν με εξοπλισμό για πιο ακραία γούστα.«Δεν μπορεί να σκουπίσει ή να μαγειρέψει αλλά μπορεί να κάνει σχεδόν όλα τα υπόλοιπα, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ», δήλωσε ο εφευρέτης της, Nτάγκλας Xάινς, της εταιρείας TrueCompanion, και πρόσθεσε: «Eίναι σύντροφος. Έχει προσωπικότητα. Σε ακούει. Mιλάει. Aισθάνεται το άγγιγμά σου. Kοιμάται».
Aκόμη η Roxxxy, η οποία είναι ανατομικά σωστή αλλά δεν μπορεί να περπατήσει, είναι σε θέση να κάνει απλές συζητήσεις και να γνωρίζει ακριβώς τα γούστα του «συντρόφου» της. «Aν σου αρέσουν οι Πόρσε, της αρέσουν οι Πόρσε. Aν σου αρέσει η μπάλα, της αρέσει η μπάλα», σχολίασε ο κατασκευαστής εξηγώντας ότι μπορεί να συζητήσει και για θέματα όπως η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αντιδρά και ανάλογα με το άγγιγμα.
Στόχος του κατασκευαστή είναι να προλάβει να διοχετεύσει μέχρι τα Χριστούγεννα στην αγορά και τον «Ρόκι», το πρώτο αρσενικό "sex robot".
Οπότε τα κοριτσάκια θα πρέπει να κάνουν λίγη παραπάνω υπομονή!! Ευκαιρία να μαζέψετε και χρήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου