Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η μπίρα μπορεί να μας αδυνατίσει!

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, στη νοσοκομειακή κλινική της...
ίδιας πόλης και στο Ίδρυμα Υγείας Carlos III στη Μαδρίτη, δύο ποτήρια μπίρα ale και lager την ημέρα μπορούν να μας βοηθήσουν να αδυνατίσουμε, ενώ μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο διαβήτη και υπέρτασης.

Ο δρ Εστρούθ και η δρ Ρόσα Λαμουέλα, στο πλαίσιο της έρευνας, «επιστράτευσαν» 1.249 εθελοντές. Όπως διαπίστωσαν, όσοι έπιναν συστηματικά μικρές ποσότητες μπίρας (ένα έως το πολύ δύο ποτήρια του νερού, την ημέρα) διέτρεχαν μειωμένο κίνδυνο να πάσχουν από διαβήτη και υπέρταση, ενώ είχαν και μικρότερα ποσοστά σωματικού λίπους.

Οι Ισπανοί ερευνητές εξήγησαν ότι η μπίρα περιέχει φολικό οξύ, βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο και ότι παρέχει τα ίδια οφέλη στην υγεία με αυτά που ήδη έχουν αποδοθεί στη μετρημένη κατανάλωση κρασιού.

«Η κατανάλωση έως μισού λίτρου μπίρα την ημέρα παρέχει θρεπτικά και ιατρικά οφέλη» είπε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Ραμόν Εστρούθ, ενώ συνέχισε, «είναι μύθος ότι η μπίρα οδηγεί κατ’ ανάγκην στην αύξηση του σωματικού βάρους. Η αλήθεια είναι πως δεν περιέχει λίπη, ενώ το θερμιδικό φορτίο της είναι χαμηλό».

Αναφερόμενος στη χαρακτηριστική «μπάκα» που πιστεύεται ότι αποκτούν οι λάτρεις της μπίρας, ο δρ Εστρούθ τόνισε ότι αυτή δεν είναι απόρροια της μπίρας καθ’ εαυτής. Αντιθέτως, οφείλεται στον συνδυασμό της κατανάλωσής της με την παντελή έλλειψη φυσικής δραστηριότητας και με παχυντικά φαγητά, όπως τα λουκάνικα, οι τηγανητές πατάτες, τα σουβλάκια κ.ά..

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μπίρα ασκεί προστατευτική δράση στο καρδιαγγειακό σύστημα, εφάμιλλη με αυτήν του κρασιού.

Σημειώνεται πως 500 ml μπίρας lager παρέχουν περίπου 200 θερμίδες - όσες και ένας καφές latte με πλήρες γάλα

«Ερυθρόλευκα» μοντέλα!

Όχι ο Ολυμπιακός δεν απέκτησε γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα! Απλά τα μοντέλα του Next Top Model φωτογραφήθηκαν στο Καραϊσκάκη με ερυθρόλευκες φανέλες.

Μοντέλα στα κόκκινα (ΦΩΤΟ)

Είναι πολύ σέξι και όποιος αντέξει. Μιλάμε για τους κορίτσαρους το Next Top Model, οι οποίες έβγαλαν εις πέρας άλλη μία αποστολή.

Φωτογραφήθηκαν στο γήπεδο του Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις τις ομάδας, κάνοντας τραμπολίνο, μιμούμενες ποδοσφαιρικές φιγούρες στον αέρα!

Η Honda στο Τόκιο

Η Honda θα έχει αξιοσημείωτη παρουσία στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο 2011...που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη NAPAC και θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου μέχρι την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011, στο Makuhari Messe στη Chiba, Ιαπωνία

Ανάμεσα στα εκθέματα θα είναι αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες (μοντέλα παραγωγής και πρωτότυπα), συστήματα παραγωγής ισχύος, αγωνιστικά οχήματα και άλλα προϊόντα που προβάλλουν τις άφθονες δυνατότητες εξατομίκευσης και επιβεβαιώνουν την απολαυστική διάσταση της μετακίνησης και τη γοητεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Στη φετινή διοργάνωση, η Honda Access Corporation*2, κατασκευάστρια γνήσιων aftermarket ανταλλακτικών και αξεσουάρ Honda, θα παρουσιάσει τη σχεδιαστική μελέτη TS-1X βασισμένη στο CR-Z.
Στο περίπτερο της Honda θα εκτίθενται επίσης αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες παραγωγής εξοπλισμένα με ποικίλα αξεσουάρ και μία σειρά ελκυστικών, εξατομικευμένων προϊόντων όπως το Freed Spike caravan, το Acty Truck και φορητές γεννήτριες Enepo σε διάφορες αποχρώσεις.
Ανάμεσα στα αγωνιστικά οχήματα της έκθεσης είναι το πανίσχυρο εργαλείο HSV-010 GT που έχει κερδίσει τους τίτλους οδηγών και ομάδων στην αγωνιστική κατηγορία Super GT Series GT500, και το RC212V, το οποίο αγωνίστηκε στην κατηγορία MotoGP, την κορωνίδα των παγκόσμιων αγωνιστικών διοργανώσεων μοτοσικλετών δρόμου.

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων

ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.
ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 35 ΕΥΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΙΓΟ.ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ.ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΡΤΑ ΟΥΤΕ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΠΟΥΝΕ ΕΛΕΓΚΤΈΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΜΜ.

TROMAKTIKO.BLOGSPOT

Γλέντι στο ΣΕΦ!!


Περίπου 1000 άτομα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα με φωνές και συνθήματα υποδέχτηκαν την αποστολή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, αποθεώνοντας Βασίλη Σπανούλη και Ντούσαν Ίβκοβιτς παρά τη βροχή!!

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

master-sex o thrilos!!!!!!

61-65 mesa sto lagoumi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ......

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 49 51

ΗΣΑΠ Απεργία

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Φωτοβολίδα στον Σισέ!

Δεν ξεκίνησε και με τον καλύτερο τρόπο το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ, καθώς μόλις εμφανίστηκε στο παρκέ η ομάδα του Ολυμπιακού έπεσαν δεκάδες αντικείμενα, ενώ μία φωτοβολίδα έσκασε δίπλα από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Ο Γάλλος έχει πάει στο ΟΑΚΑ και θα παρακολουθήσει το ματς από τους καναπέδες που βρίσκονται δίπλα στο παρκέ…

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ΜΠΑΣΚΕΤ

34-36 ΝΙΚΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Ο Κραφτ «έφαγε» τον Μπουτ!


Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Λουίς φαν Χάαλ, ανακοίνωσε επίσημα πως ο νεαρός Τόμας Κραφτ θα πάρει τη θέση του Ζορζ Μπουτ και θα παραμείνει βασικός μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Φαν Χάαλ έβαλε τέλος στο δίλημμα ποιος τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται την εστία των Βαυαρών με την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα, καθώς ανακοίνωσε πως ο Κραφτ θα είναι ο νούμερο 1: «Είμαι προπονητής που κοιτάω τη φόρμα. Αυτή τη στιγμή ο Τόμας έχει δείξει μεγάλη βελτίωση και αξίζει να του δοθεί η θέση. Αν δω πως δεν τα πάει καλά, ο Μπουτ θα επανέλθει». Πάντως, δημοσιεύματα αναφέρουν πως το καλοκαίρι η Μπάγερν θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον βασικό γκολκίπερ της Εθνικής Γερμανίας και της Σάλκε, Μάνουελ Νόιερ.

Αποκλειστικό review του Vodafone Access Gateway

Το iPhoneHellas παρουσιάζει το πρώτο αποκλειστικό review του Vodafone Access Gateway, τεχνολογίας 3G Femtocel, στην Ελλάδα.

Η Vodafone εισήγαγε στην Ελληνική αγορά το Vodafone Access Gateway aka VAG, μία συσκευή η οποία υπόσχεται να λύσει το θέμα 3G κάλυψης μιας και παρέχει καλό 3G σήμα για την κάλυψη του μέσου όρου σε τ.μ. για τα σπίτια στην Ελλάδα.

Θεμελιώδης προϋπόθεση για να λειτουργήσει η συσκευή και υπηρεσία είναι να υπάρχει ενεργή σύνδεση ADSL internet και φυσικά 3G κινητό με συνδρομή Vodafone.
Αποκλειστικό review του Vodafone Access Gateway


"Πρώτη" για Μήτρογλου

Την πρώτη του προπόνηση με τον Πανιώνιο έκανε το πρωί της Τετάρτης ο Κώστας Μήτρογλου που υπολογίζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο 22χρονος φορ μία μέτα μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό στους "κυανέρυθρους" έως το τέλος της σεζόν, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, "Απήλιον" στο Κορωπί.Τον διεθνή άσο υποδέχτηκε ο Τάκης Λεμονής με τον οποίο θα συνεργαστεί και πάλι μετά τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Μήτρογλου έπιασε αμέσως δουλειά καθώς συμμετείχε στο πρόγραμμα των Νεοσμυρνιωτών το πρωί της Τετάρτης, δείχνοντας έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια του "Ιστορικού" για να αποφύγει τον υποβιβασμό.Οι "κυανέρυθροι" περιμένουν από τον διεθνή επιθετικό να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, η οποία με μόλις εννέα γκολ στο ενεργητικό της, διαθέτει την χειρότερη επίθεση στην Σούπερ Λίγκα, μέχρι στιγμής.Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο 22χρονος φορ θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανιωνίου στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".Στο μεταξύ στα μεταγραφικά συνεχίζονται οι επαφές για την ενίσχυση της ομάδας. Από την Ελληνική αγορά στο στόχαστρο είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τη θεση το δεξιού μπακ, ο Σωτήρης Μπαλάφας του ΠΑΟΚ που ενδέχεται να μείνει ελεύθερος για τη θέση του αμυντικού μέσου αλλά και ο πρώην "κυανέρυθρος", Χρήστος Αραβίδης που δεν υπολογίζεται στον Άρη ως μία ακόμη λύση για την επίθεση.Εξάλλου πληροφορίες έκαναν λόγο περί ενδιαφέροντος για τον Βραζιλιάνο μέσο της ΑΕΚ, Λεονάρντο αλλά η περίπτωση του παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες.Τέλος από την αγορά του εξωτερικού μένει να φανεί αν παρά την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου, θα προχωρήσει και αυτή του Τσέχου επιθετικού, Σβέρκος της Σοσό με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν από την γαλλική ομάδα.

Το πρώτο 3D Android τηλέφωνο που δεν χρειάζεται γυαλιά!

Φανταστήκατε ποτέ ότι θα είχατε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο θα βγάζει φωτογραφίες σε 3D, θα παίζει βίντεο και παιχνίδια σε 3D και θα έχει και 3D Menu...
, και όλα αυτά χωρίς να φοράτε τα ειδικά γυαλιά; Το νέο τηλέφωνο Android από την Sharp έρχεται να δώσει νέα πνοή στη 3D διάσταση.
Το Galapagos της Sharp είναι εδώ για να αλλάξει τη μόδα με το πρώτο 3D Android τηλέφωνο. Το Sharp Galapagos 003SH επιτρέπειτην απεικόνιση 3D menu, εικόνων και βίντεο, καθώς επίσης και τη λήψη τους. Επιπλέον υποστηρίζει 3D παιχνίδια.
http://www.secnews.gr/wp-content/uploads/2011/01/3d-android-phone_thumb.gif
Η συσκευή διαθέτει οθόνη Parallax Barrier 3D 3.8? WVGA, επεξεργασή 1GHz Snapdragon, κάμερα 9.6 MP και «τρέχει» σε Android 2.2. "Froyo".

Ο οίκος ανοχής και η γυναίκα

Ήταν ένας τύπος που πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.

Αποφάσισε λοιπόν ένα βράδυ να την παρακολουθήσει για να το διαπιστώσει με τα μάτια του………..

Έτσι όταν βγήκε αυτή με το αυτοκίνητο μπήκε αυτός σε ένα ταξί και την ακολούθησε.

Σύντομα αντελήφθη ότι η γυναίκα του εργαζόταν σε ένα οίκο ανοχής.

Λέει ο τύπος στον ταξιτζή: «Θες να βγάλεις 100 ευρώ;»

Ο ταξιτζής αμέσως απαντάει: «Σίγουρα, τι θες να κάνω;»

Ο τύπος του απάντησε ότι το μόνο που είχε να κάνει ήταν να… μπει στον οίκο ανοχής, να αρπάξει τη γυναίκα του και να την φέρει στο ταξί.

Έτσι πάει ο ταξιτζής μέσα και δυο λεπτά αργότερα η πόρτα του οίκου ανοίγει με μια δυνατή κλωτσιά και εμφανίζεται ο ταξιτζής τραβώντας μια γυναίκα που κλωτσάει, ρίχνει μπουνιές και τσακώνεται σε όλη τη διαδρομή μέχρι το ταξί με τον ταξιτζή.

Ο ταρίφας ανοίγει την πόρτα, πετάει τη γυναίκα μέσα στο ταξί και λέει στον τύπο: «Κράτα την!»

Ο άντρας την κοιτάει και φωνάζει στον ταξιτζή: «Τι έκανες ρε ηλίθιε; Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου!»

«Το ξέρω», απαντάει ο ταξιτζής, «Αυτή είναι η δικιά μου… Τώρα πάω πίσω για τη δικιά σου…».

Ξανά στο προσκήνιο ο Μιραλάς, συνάντηση Μαρινάκη-Βαλβέρδε


Το θέμα του Κέβιν Μιραλάς, θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα είναι πρόθυμοι στον Ολυμπιακό. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Σεντ Ετιέν, προκειμένου να κλείσει η συμφωνία και ο Βέλγος να ανήκει και επίσημα πλέον στους «ερυθρόλευκους».

Και μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες θα υπάρξει και το τελικό «ραντεβού» με τον παίκτη και τον μάνατζερ του.

Όσον αφορά τον Μπερνάρ Κουμορτζί, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να παίξω για τον Ολυμπιακό», αναφέρει ο Γκανέζος μέσος που ζήτησε να μιλήσει ακόμη και με τους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου, έτσι ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Και συνεχίζει: «Μη μου στερείτε τη δυνατότητα να παίξω σε μια πιο μεγάλη ομάδα από τον Πανιώνιο. Είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, με τι όρεξη και τι κίνητρο θα συνεχίσω να παίζω στην ομάδα μου; Μου κόβεται τα πόδια».

Τα λένε για μεταγραφές Μαρινάκης-Βαλβέρδε

Τα μεταγραφικά θέματα προσπαθούν να βάλουν σε σειρά στον Ολυμπιακό και για αυτό τον λόγο θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε αύριο, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας, την ίδια ώρα που οι «ερυθόλευκοι» φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης των Γεωργιάδη-Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό.

Από το εξωτερικό στα υπόψη βρίσκονται ο Σάντσες της Βαλενσιέν, ο Ελ Αχμάντι της Φέγενορντ και ο Αρέβαλο της Νασιονάλ με κάθε μία περίπτωση να έχει δυσκολίες

Απ’ τον ελληνικό χώρο στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών έχουν μπει, οι Βασιλακάκης, Τάτος, Κώνσταντόπουλος, Βέλλιος και Φορτούνης. Το θέμα είναι ποιους ποδοσφαιριστές θα θέλει ο Βαλβέρδε και τότε θα δοθεί το οκ για την απόκτηση τους.

Επανάσταση στις ανθρώπινες σχέσεις- Ήρθαν τα sex robots!

Η επανάσταση στις ανθρώπινες σχέσεις έχει ήδη έρθει και εντάσσεται στη νέα γενιά από «φουσκωτές κούκλες» που θα διαθέτουν άκρως απολαυστικές «διαδραστικές» ικανότητες.

Τα «sex robots», αποτελούν το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της πλαστικής κούκλας και είναι η απάντηση στις ανομολόγητες φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών με σκοπό να προσφέρουν ατελείωτες ώρες ηδονής στα «αφεντικά» τους.

Στη «συμβολική» τιμή των 4.700 ευρώ, έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις μια σεξουαλική σύντροφο από υποαλλεργική σιλικόνη, ικανή να μιλά, να προσποιείται οργασμό, αλλά και να αποκτά την προσωπικότητα και τις συνήθειες που επιθυμεί ο κάτοχός της.

Το σπουδαιότερο, όμως, είναι ότι διαθέτουν προγράμματα που ρυθμίζουν τη συμπεριφορά τους ανάλογα με τα γούστα του αγοραστή τους.

Η «Ρόξι» αποτελεί δημιούργημα του 48χρονου Ντάγλας Χάινς, έχει ύψος 1,62 μ., βάρος 27 κιλά, διαθέτει αληθινά μαλλιά και είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από σιλικόνη.

Βέβαια έχετε επιλογές ανάμεσα στην άγρια Γουέντι που είναι πιο κοινωνική και περιπετειώδης, τη συνεσταλμένη Ψυχρή Φάρα, μια πιο νεαρή και αγαθή προσωπικότητα, τη μητριαρχική και στοργική, ώριμη Mάρθα ή τη σαδομαζοχιστική Σούζαν με εξοπλισμό για πιο ακραία γούστα.«Δεν μπορεί να σκουπίσει ή να μαγειρέψει αλλά μπορεί να κάνει σχεδόν όλα τα υπόλοιπα, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ», δήλωσε ο εφευρέτης της, Nτάγκλας Xάινς, της εταιρείας TrueCompanion, και πρόσθεσε: «Eίναι σύντροφος. Έχει προσωπικότητα. Σε ακούει. Mιλάει. Aισθάνεται το άγγιγμά σου. Kοιμάται».
Aκόμη η Roxxxy, η οποία είναι ανατομικά σωστή αλλά δεν μπορεί να περπατήσει, είναι σε θέση να κάνει απλές συζητήσεις και να γνωρίζει ακριβώς τα γούστα του «συντρόφου» της. «Aν σου αρέσουν οι Πόρσε, της αρέσουν οι Πόρσε. Aν σου αρέσει η μπάλα, της αρέσει η μπάλα», σχολίασε ο κατασκευαστής εξηγώντας ότι μπορεί να συζητήσει και για θέματα όπως η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αντιδρά και ανάλογα με το άγγιγμα.
Στόχος του κατασκευαστή είναι να προλάβει να διοχετεύσει μέχρι τα Χριστούγεννα στην αγορά και τον «Ρόκι», το πρώτο αρσενικό "sex robot".
Οπότε τα κοριτσάκια θα πρέπει να κάνουν λίγη παραπάνω υπομονή!! Ευκαιρία να μαζέψετε και χρήματα!

Premier League clubs want me: Maradona

Legendary footballer Diego Maradona wants to coach a Premier League club and Blackburn could be the favourites to get him.

Diego MaradonaThe Argentina legend had discussions with Rovers after they sacked Sam Allardyce in December.

"In February I am going to England to listen to a firm offer. If they convince me, I may take it up.

"I am not desperate. I know that some day I will coach another team," The Sun quoted Maradona, as saying.

New Indian owners Venky's put first-team coach Steve Kean in charge until the end of the season after firing Allardyce.

Venky's chairwoman Anuradha Desai said: "We thought about Maradona as a coach after we took over. Talks were at the initial stage then, but there is no development on that front yet."

Blackburn believes Maradona would strengthen their bid to sign South American players after failing to buy Ronaldinho last week.

Forza Italia! Ferrari 458 Italia vs Ducati 1198S

Η «μάχη» μεταξύ αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας κρατάει χρόνια. Το αποτέλεσμα συνήθως είναι «Χ» μιας και μηχανάκια υπερτερούν σε εκκινήσεις και «ανοίγματα» αλλά τα αυτοκίνητα είχαν (επαναλαμβάνω "είχαν"...) καλύτερη τύχη στα στροφιλίκια.

Τόσο οι «τετράτροχοι» όσο και οι «δίτροχοι» υποστηρίζουν φανατικά τις απόψεις τους. Την απάντηση θέλησε να δώσει το περιοδικό Motor Trend. Επιστράτευσε δύο κορυφαίους «μονομάχους» από τις δύο πλευρές και πραγματικά το αποτέλεσμα εκπλήσσει όσους ασχολούνται έστω και λίγο με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μία Ferrari 458 Italia και μία Ducati 1198S έδειξαν τα δόντια τους, κονταροχτυπήθηκαν αλλά η διαδικασία είχε έναν μόνο νικητή. Το δοκιμαστικό χωρίστηκε σε επιταχύνσεις από στάση και χρονομέτρηση σε πίστα.

Ο νικητής ξεκάθαρος μιας και «έσβησε» τον αντίπαλό του. Τώρα η πλευρά των χαμένων θα αρχίσει τα γνωστά «στημένο», «αβανταδόρικο» και «άμα μπαίνανε στην τάδε πίστα (ο Έλληνας ξέρει όλες τις πίστες…) και ο οδηγός δεν είχε φάει φασολάκια και τζατζίκι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα» και τα τοιαύτα.

Διαψεύστηκε η φήμη για οριστικό κλείσιμο του facebook στις 15 Μαρτίου που προκάλεσε φρενίτιδα στον κόσμο!


Η φήμη που εδώ και δύο ημέρες έκανε το γύρω του διαδικτύου περί οριστικού κλεισίματος του facebook προκαλώντας φρενίτιδα σε εκατομμύρια χρήστες του δημοφιλέστερου site στον κόσμο καταρρίφθηκε."We didn't get the memo about shutting down, so we'll keep working away like always. We aren't going anywhere; we're just getting started." («Δεν λάβαμε το memo για το κλείσιμο. Έτσι, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως πάντα. Δεν πάμε πουθενά, μόλις ξεκινήσαμε.»).Αυτή είναι η απάντηση από τη σελίδα του facebook στο facebook στην είδηση: "Facebook will end on March 15th" (Το facebook θα τελειώσει στις 15 Μαρτίου). Μέχρι στιγμής η απάντηση αυτή έχει δεχτεί 69,684 like και 12,775 σχόλια!Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν την είδηση περί οριστικού κλεισίματος του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης και τις φερόμενες δηλώσεις του δημιουργού του, Mark Zuckerberg σχετικά με την καταστροφή της ζωής του από το facebook που κατάντησε "τρέλα"! Μάλιστα χιλιάδες χρήστες του facebook ικέτευαν να μην κλείσει γιατί η ζωή τους θα "άδειαζε"!Οι πιο έξυπνοι και λογικοί δεν πίστεψαν σε καμία περίπτωση ότι ένα site με τέτοια επισκεψιμότητα και ανυπολόγιστα κέρδη υπήρχε περίπτωση να διακόψει τη λειτουργία του, όμως είναι πραγματικά λυπηρό αν όχι τρομακτικό ο κόσμος να εκλιπαρεί να μη συμβεί αυτό... Πώς είναι δυνατόν για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο η ζωή να έχει νόημα μόνο λόγω του facebook;


stifora.gr

Μπήκε στο σπίτι και τον βίασε ενώ έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια!


Είπε να παίξει ηλεκτρονικά παιχνίδια και κατέληξε να τον βιάζουν μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Ο λόγος για έναν 13χρονο που βιάστηκε από μια 36χρονη γυναίκα που γνώρισε σε chat room όταν αυτή εισέβαλλε μέσα στο σπίτι του! Μάλιστα, η 36χρονη Ράσελ Αν Χίκς του είχε συστηθεί ως 23χρονη!
Ο νεαρός έπαιζε στην αίθουσα που είχε στο σπίτι του στις ΗΠΑ και την ώρα που οι γονείς του κοιμόντουσαν, αυτή μπήκε στο δωμάτιο του, το κλείδωσε, γδύθηκε και τον βίασε.
Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του Σερίφη του Όρανζ Κάουντρι, Τζίμ Αμπροσιο, «η 36χρονη γνώρισε τον μικρό μέσω ενός chat room. Αντάλλασσαν ηλεκτρονικά μηνύματα και φωτογραφίες. Αύτη του ανέφερε ότι ήταν 23 ετών. Όταν τον έκανε δικό της, τον αποπλάνησε και πήγε σπίτι του όπου και τον βίασε».
Mετά το περιστατικό, η στάση του 13χρονου άλλαξε απέναντι στους γονείς του. Το παιδί τους εκμυστηρεύτηκε το τι πραγματικά είχε γίνει μέσα στο δωμάτιό του λίγες μέρες νωρίτερα.
Μάλιστα, όπως αποδείχτηκε δεν ήταν η πρώτη φορά που η 36χρονη είχε βιάσει ανήλικο. Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και μερικά χρόνια νωρίτερα με έναν 17χρονο.

ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!!!


Στο γαλλικό «footmarcato» αναφέρεται πως ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι βαθιά απογοητευμένος από τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό και είναι έτοιμος να εγκαταλείψει την ελληνική ομάδα.

Το δημοσίευμα επικαλείται δικές του πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο Γάλλος σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» σκέφτεται πολύ σοβαρά την αποχώρησή του από τον σύλλογο, η οποία με ένα ποσό της τάξης των 14 εκατομμυρίων ευρώ, μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως: ««Υπάρχουν αρκετές ομάδες από την Αγγλία που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν. Η Νιούκαστλ είναι η μία, ενώ το γεύμα ανάμεσα σε Τζέραρντ και Σισέ την προηγούμενη εβδομάδα ίσως να μην ήταν τόσο αθώο. Το ζήτημα είναι πως θα αντιδράσουν στον Παναθηναϊκό, αφού αν φύγει ο Σισέ θα είναι ένα δράμα για την ομάδα».

Ανατροπές στην πρωινή ζώνη...


Πρώτη μέρα της εβδομάδας χτες για τα πρωινά με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά να διατηρούν για ακόμη μία μέρα την πρωτιά. Το ενδιαφέρον έχει περιοριστεί πια στη δεύτερη και τρίτη θέση αφού το MEGA δεν πέφτει με τίποτα. Οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος με την επίμαχη αποχώρηση του δεύτερου και με το χιούμορ που κάνανε στο χθεσινό "10 με 1 μαζί" κατάφεραν να... κάνουν την ανατροπή και να ανέβουν από το 10% στα νεανικά κοινά.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μεν τρίτη, όμως μπορεί να θεωρηθεί δεύτερη και μάλιστα με διαφορά! Ο λόγος; Τα νούμερά της στα εμπορικά κοινά που τη Δευτέρα ξεπέρασαν το 17%. Αναλυτικά είχαμε:

Σύνολο 15-44
Πρωινό mou 24,0% 25,1%
10 με 1 μαζί 14,7% 12,5%
Καφές με την Ελένη 14,1% 17,2%

Πολύ δύσκολες ώρες για τον "καλό μας άνθρωπο"!

Eίκοσι τρεις ολόκληρες μέρες παλεύει για τη ζωή του, ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Βέγγος ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στην εντατική μονάδα του Ερυθρού Σταυρού. Αν και νοσηλεύεται πλέον αποσωληνωμένος, εντούτοις παραμένει χωρίς ουσιαστική αντίδραση σε οπτικά και ακουστικά ερεθίσματα. Παρ’ όλα αυτά, η κατάστασή του είναι σταθερή και όλοι οι δικοί του άνθρωποι ελπίζουν να ανακάμψει και να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι γερός και δυνατός!

MARKOS.TV

"Κόπηκαν" Σαββιδάκης και Ιωαννίδης από τη Eurovision!


Δεν πέρασε από την ΕΡΤ το αίτημα του Γιάννη Σαββιδάκη για να συμμετάσχει στη Eurovision. Ως λόγος της απόρριψης θεωρείται η θέληση των υπευθύνων της κρατικής τηλεόρασης να επενδύσουν σε νέους καλλιτέχνες και ειδικότερα σε παιδιά από talent shows. Επίσης φαίνεται να κόπηκε και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης που θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

Κρίσιμες στιγμές για το γελαστό παιδί των Α.Μ.Α.Ν

Για χρόνια χάριζε το χαμόγελο σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από τη σατιρική εκπομπή «Α.Μ.Α.Ν» μας έδινε την ευκαιρία να ξεχνιόμαστε από τα προβλήματα της καθημερινότητας... Όμως, δέχτηκε, σύμφωνα με την Espresso, το σκληρό χτύπημα της μοίρας. Το "παιδί με το χαμόγελο", ο Βασίλης Πιπέρης δίνει την πιο μεγάλη μάχη του. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται συνεχώς ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, ελπίζοντας ότι σύντομα ο φίλος τους θα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη.

Ο 42χρονος εδώ και ένα μήνα δίνει μάχη ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ οι θεράποντες ιατροί του μας μεταφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει βαριά, αλλά σταθερή.

MARKOS.TV

Έκαναν εκπομπή χθες βράδυ οι "Ράδιο Αρβύλα";

Η απουσία τους τη Δευτέρα το βράδυ "πυροδότησε" ένα καταιγισμό σχολίων γύρω από το αν ήταν τυχαία ή όχι. Γιατί δεν έκαναν εκπομπή οι "Ράδιο Αρβύλα" στο ξεκίνημα της εβδομάδας; Ήταν όντως άρρωστος ο Κανάκης ή υπάρχει κάποιο παρασκήνι στις σχέσεις του με τον ΑΝΤ1;

Τελικά ο Αντώνης εμφανίστηκε κανονικά την Τρίτη το βράδυ μαζί με...τα χαρτιά υγείας του! Η γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε είχε αφήσει τα σημάδια της και στο πρόσωπό του, αφού ήταν φανερά καταβεβλημένος! Μάλιστα έκανε και ένα σχόλιο στην έναρξη που προκάλεσε πολύ γέλιο, προλογίζοντας το κλασσικό ανέκδοτο του Στάθη:

«Κυρίες και κύριοι το πρωτόκολο είναι πρωτόκολο και το "κρυόκωλο...κρυόκωλο"»!

MARKOSTV

Το τηλεσκόπιο «Πλανκ» εντόπισε άγνωστους κοσμικούς «γίγαντες»

Μερικές από τις μεγαλύτερες γαλαξιακές δομές που έχουν παρατηρηθεί ποτέ στο σύμπαν, άγνωστες μέχρι σήμερα, εντόπισε το υπερεξελιγμένο διαστημικό τηλεσκόπιο «Πλανκ», καθώς η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία από τις παρατηρήσεις του.
Οι κοσμικοί «γίγαντες» που εντοπίστηκαν, είναι μεγάλες ομάδες γαλαξιών, που συγκλίνουν μεταξύ τους από τις τεράστιες βαρυτικές δυνάμεις και οι διαστάσεις τους φτάνουν τα δεκάδες εκατομμύρια έτη φωτός, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 4 δισεκατομμυρίων ετών φωτός από τη Γη.!

Οι αστρονόμοι δήλωσαν, σύμφωνα με το BBC, το Γαλλικό Πρακτορείο και το “Science”, ότι ήδη το «Πλανκ» έχει δημιουργήσει ένα κατάλογο περίπου 15.000 νέων ουράνιων αντικειμένων. Μεταξύ αυτών, έκανε περισσότερες από 20 ανακαλύψεις ομάδων γαλαξιών, άγνωστων μέχρι τώρα στους επιστήμονες, ενώ επιβεβαίωσε την ύπαρξη άλλων 169 ομάδων γαλαξιών. Κάθε ομάδα περιέχει τουλάχιστον 100 γαλαξίες και κάθε γαλαξίας ένα δισεκατομμύριο άστρα. Παράλληλα, περιέχουν κολοσσιαίες ποσότητες αόρατης «σκοτεινής ύλης».
Τα όργανα του «Πλανκ» είναι πιο τεχνολογικά εξελιγμένα από κάθε άλλο παρατηρητήριο που έχει ποτέ εκτοξευτεί στο διάστημα και οι επιστήμονες ευελπιστούν ότι θα μπορέσει να «σαρώσει» τουλάχιστον πέντε φορές το σύνολο του ουρανού με περισσότερη ακρίβεια από ποτέ, φτάνοντας στις χωροχρονικές εσχατιές του σύμπαντος, λίγο μετά την «Μεγάλη Έκρηξη». Μεταξύ άλλων, οι αστροφυσικοί ελπίζουν ότι το νέο τηλεσκόπιο θα αποδείξει την θεωρία του «κοσμικού πληθωρισμού», δηλαδή την απότομη επέκταση του σύμπαντος αμέσως μετά τη γέννησή του.
Το «Πλανκ» (φέρει το όνομα του διάσημου γερμανού φυσικού Μαξ Πλανκ, «πατέρα» της κβαντικής θεωρίας), εκτοξεύτηκε τον Μάιο του 2009 και βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη των 1,5 εκατομμυρίων χιλιομέτρων από τη Γη. Εστιάζει τα όργανά του (που παρατηρούν σε εννέα διαφορετικές συχνότητες τον ουρανό, τόσο υψηλές όσο και χαμηλές) στο αρχέγονο «πρώτο φως», δηλαδή στην μικροκυματική ακτινοβολία υποβάθρου («απόηχο» του Μπιγκ Μπανγκ), για να αποκαλύψει τα μυστικά του πρώιμου σύμπαντος. Τα σχετικά αποτελέσματα των παρατηρήσεών του αναμένεται να ανακοινωθούν αναλυτικά το 2013.

http://taneatouoropou.blogspot.com/

SAXO VS RALLYE

Στο κίνημα «δεν πληρώνω διόδια» και οι συνδέσμοι του ΠΑΟΚ

Μετά τον λαό του Άρη και οι Παοκτζήδες με ανακοινωσή τους προτρέπουν όλους τους φιλάθλους τους να μην πληρώνουν διόδια.

Στο κίνημα τού «Δεν πληρώνω διόδια» εντάχθηκε και ο γνωστός σύνδεσμος οπαδών του ΠΑΟΚ...
«Θύρα 4» καλώντας τους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά που θα ταξιδέψουν το Σάββατο (15/1) στον Βόλο για τον αγώνα πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ απέναντι στον τοπικό Ολυμπιακό, να μην πληρώσουν «ούτε κέρμα στους νταβατζήδες που χρεοκόπησαν τη χώρα»!
Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση υπάρχουν και αναλυτικές οδηγίες για το ποιες ενέργειες πρέπει να ακολουθήσουν όταν φτάνουν στους σταθμούς διοδίων ώστε να μην πληρώσουν το αντίτιμο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξαιρούν από αυτή τη κίνηση τα διόδια των Μαλγάρων στα οποία και θα δώσουν το ποσό που απαιτείται για να περάσουν.
Στο κείμενο της ανακοίνωσης με τίτλο «Στον δρόμο για Βόλο δεν πληρώνουμε διόδια» επισημαίνεται:
«Με αφορμή το επερχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ενάντια στον Ολυμπιακό Βόλο συνιστούμε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στο Βόλο με τα αυτοκίνητα τους να ΜΗΝ πληρώσουν στα διόδια που έχουν παραχωρηθεί σε ιδιωτικές εταιρίες εκμετάλλευσης. Δηλαδή σε όλη τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Βόλος και Βόλος - Θεσσαλονίκη πληρώνουμε ΜΟΝΟ στα διόδια των Μαλγάρων. Ούτε κέρμα στους νταβατζήδες που χρεοκόπησαν τη χώρα».
Στη συνέχεια δίνονται αναλυτικές οδηγίες για το πως οι οδηγοί θα περάσουν τα διόδια χωρίς να καταβάλουν το αντίστοιχο αντίτιμο.
Υπενθυμίζεται, ότι ένας από τους γνωστούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου που εδώ και καιρό εφαρμόζει το «Δεν πληρώνω» στα διόδια είναι ο προπονητής και άλλοτε διεθνής παίκτης του Ηρακλή και του Ολυμπιακού Σάββας Κωφίδης, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά δήλωσε «το κάνω για τον κόσμο».
tromaktiko.blogspot

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤV!!!!!!!!!

21.00!!!!!ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ????

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα


Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 2010, στην πρώτη χρονιά "ενοποίησης" των διαγωνισμών της FIFA και του France Football. O 23χρονος άσος της Μπαρτσελόνα κατέκτησε στη χρονιά που πέρασε το πρωτάθλημα και το ισπανικό Σούπερ Καπ. Η φαντασμαγορική τελετή έγινε στη Ζυρίχη, με τον Μέσι να κερδίζει τον τίτλο υπερισχύοντας δύο συμπαικτών του, τού Τσάβι Ερνάντεθ και του Αντρές Ινιέστα.

Τον αντίστοιχο τίτλο στις γυναίκες κατέκτησε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Βραζιλιάνα Μάρτα.

Επίσης, στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς συμπεριλήφθηκαν οι Ικερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Κάρλες Πουγιόλ (Μπαρτσελόνα), Χεράρδ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Λούσιο (Ιντερ), Μαϊκόν (Ιντερ), Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Γουέσλι Σνάιντερ (Ιντερ), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Νταβίντ Βίγια (Μπαρτσελόνα).

Με το βραβείο "Φέρεντς Πούσκας" για το καλύτερο γκολ της χρονιάς, τιμήθηκε ο Χαμίτ Αλτιντόπ για την "οβίδα" του στο ματς της εθνικής Τουρκίας, εναντίον του Καζακστάν.

Fast and Furious 5: Fast Five

Fast and Furious 5: Fast Five Fast and Furious 5: Fast Five
Εντεκα χρόνια μετά την πρώτη του έκδοση το επιτυχημένο Fast and Furious, θα έχει την πέμπτη του κατά σειρά ταινία. Οπως φαίνεται και από την αφίσα που κυκλοφόρησε οι βασικοί πρωταγωνιστές παραμένουν καθώς η Universal Pictures προγραμματίζει την πρεμιέρα του στις αίθουσες για το 2011.
Η ταινία θα ονομάζεται Fast Five και σύμφωνα με το σενάριο οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές Dom (VIn Diesel και Brian (Paul Walker) είναι για άλλη μια φορά φυγάδες και κυνηγημένοι.

Gaelle Garcia Diaz.... ξαπλωμένη, όρθια ή κρεμασμένη....τραβάει όλα τα βλέμματα...!

Gaelle Garcia Diaz.... ξαπλωμένη, όρθια ή κρεμασμένη....τραβάει όλα τα βλέμματα.

Μισή από την Ισπανία, μισή από το Βέλγιο,

φαίνεται να έχει πάρει τα sexy χαρακτηριστικά και των δύο..! Η Gaelle, φωτογραφίζεται κρεμασμένη, όρθια, ξαπλωμένη, και μας αναστατώνει με τις καμπύλες, και το sexy βλέμμα της.... για να μην μιλήσω για το υπέροχο στήθος της...! Απολαύστε την..!

«Μπαίνετε σε άλλο επίπεδο»!

Δηλώσεις παραχώρησε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Καραχάλιος που βρέθηκε στη βράβευση για τη "Χρυσή Μπάλα"!

Ο παράγοντας των "ερυθρολεύκων" που έδωσε το παρών στη σημαντική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και αναφέρθηκε στον σπουδαίο αγώνα που έφερε τον Ολυμπιακό στο επίκεντρο της παγκόσμιας κοινής γνώμης και τα θετικά σχόλια που προκάλεσε το συγκεκριμένο γεγονός!

Ο κ. Καραχάλιος δήλωσε: "Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πρώτη στιγμή που πήρε την σκυτάλη από τον Σωκράτη Κόκκαλη δεσμεύτηκε απέναντι στους φιλάθλους της ομάδας, ότι ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνο πρωταθλητής στην Ελλάδα, αλλά θα δώσει τα διαπιστευτήρια του στα παγκόσμια φόρουμ και στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Αυτό το κάνουμε πράξη. Το πρώτο βήμα του σχεδίου αυτού το είδατε να υλοποιείται με τον αγώνα κατά της φτώχειας στις 14 Δεκεμβρίου.

Έναν αγώνα που έφερε τον Ολυμπιακό στο επίκεντρο της παγκόσμιας κοινής γνώμης. Τότε πάνω από 350 εκ. τηλεθεατών είδαν τον Ολυμπιακό να παίζει με μεγάλους σταρ. Το δεύτερο βήμα ήταν να παρευρεθεί εδώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά την τελευταία στιγμή είχαμε κάποιες εξελίξεις στην Ελλάδα και έπρεπε να μείνει πίσω. Είχα την τύχη να βρεθώ εγώ εδώ γιατί πρέπει πάντα να υπάρχει συνέχεια στην διοίκηση".

Για το αν εισέπραξαν κάτι αρνητικό λόγω της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας: "Η Βραζιλία ήταν πάντα σε καλή οικονομική κατάσταση; Δεν ήταν πάντοτε πρωταγωνίστρια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο; Το λέω καθ' υπερβολή και δεν θέλω να συγκρίνω τον δικό μας σύλλογο με την Εθνική Βραζιλίας".

Για το τι εισέπραξε από την παρουσία του σ' αυτή την εκδήλωση: "Ήταν μια θετική έκπληξη αυτό που εισέπραξα γιατί όπως γνωρίζεται στη FIFA εκπροσωπούνται Εθνικές ομοσπονδίες και έγινε αποδεκτός σε μια τέτοια εκδήλωση ένας σύλλογος. Ήταν πολύ περιορισμένες οι προσκλήσεις και για να ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός αυτό σημαίνει κάτι. Αυτό είναι που είχαμε ως κέρδος από τον αγώνα κατά της φτώχειας.

Οι άνθρωποι της FIFA, της UEFA και του ΟΗΕ μας είπαν μετά τον αγώνα κατά της φτώχειας, ότι πλέον μπαίνετε σε ένα άλλο επίπεδο στην διεθνή ποδοσφαιρική οικογένεια. Δεν ήταν μόνο το γκαλά και οι ποδοσφαιριστές που είδαμε αλλά οι συζητήσεις που έγιναν στο περιθώριο της εκδήλωσης. Είχα μια συνάντηση με τον Ροζέ Μιλά σήμερα, χθες με τον τον Καρεμπέ, αλλά και πολλούς ανθρώπους του αθλητισμού και της οικονομίας, με τραπεζίτες και χορηγούς οι οποίοι στηρίζουν το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Είδαμε ανθρώπους Έλληνες, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο που ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και ενδιαφέρονται για τον Ολυμπιακό να τον δουν να πρωταγωνιστεί".

Για το αν υπάρχει συνέχεια και από τις άλλες ελληνικές ομάδες: "Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να είναι μόνος του σε αυτό το forum, γιατί καταλαβαίνουμε ότι όσο ενισχύεται το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλό και για την ομάδα μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας αλλά όπως έχουμε πει θα κάνουμε μεταφορά και της τεχνογνωσίας μας αλλά και των επαφών μας με όλους. Ο Ολυμπιακός είναι πραγματικός παγκόσμιος πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου, το σήμα μας είναι αναγνωρίσιμο παντού και αποδεκτό παντού.

Άρα ναι να έρθουν και οι άλλες ομάδες κοντά, αλλά πρέπει να ξεφύγουμε από τον μικρόκοσμο. Όχι ότι δεν είναι σημαντικός ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά πολλές φορές είναι εσωστρεφής και βγάζει αυτή την μιζέρια και την γκρίνια που έχει έρθει στην ελληνική κοινωνία και μας εγκλωβίζει. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες και θα πρέπει να τις αξιοποιήσουμε και εκτός Ελλάδος. Αυτό κάνει ο Ολυμπιακός θα πρωτοπορεί και αυτό είναι το όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη και θα το κάνουμε πράξη καθημερινά".

Μια εικόνα από το χθεσινό γκαλά: "Ο Μουρίνιο, ο Ρονάλντο μαζί με τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα ανέβηκαν στην ίδια σκηνή, αγκαλιασμένοι, χαμογελαστοί και κοιτούσαν μπροστά. Αυτό δεν μπορεί να δώσει ένα μήνυμα προς τους δικούς μας φιλάθλους και παράγοντες;"

www.gavros.gr

Δύο σκαριές, «γαλλικά» και ο αφηνιασμένος Πλεσί!

Το μέτρημα πάει να χαθεί. Μοναχά μέσα σε ένα τριήμερο έχουν καταγραφεί δύο περιστατικά στα «πράσινα» αποδυτήρια που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο πως παρά τα θετικά αποτελέσματα οι σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ψυχροπολεμικές.

Στην προπόνηση της Τρίτης ο Νταμιάν Πλεσί την... έπεσε στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για μια σέντρα και σαν να μην έφτανε αυτό του έστησε και «καρτέρι» στα αποδυτήρια για να τον χτυπήσει.

«Πυροσβέστης» ο Κάρα

Σε μία άσκηση με σέντρες και «τελειώματα» ο Λάζαρος έφτιαχνε και ο Πλεσί έπρεπε να τελειώσει την φάση. Ο Έλληνας άσος σε μία από τις προσπάθειες του δεν βρήκε στόχο, με τον Γάλλο μέσο να αντιδρά με χειρονομίες.

Ο «Χριστοδουλό» απάντησε με κάποια «γαλλικά» και τότε ο Πλεσί έφυγε με σπριντ προς το μέρος του, τον έπιασε από τον γιάκα και ετοιμαζόταν να τον χτυπήσει. Ο Καραγκούνης σε εκείνο το σημείο παρενέβη και τον τράβηξε μακριά την ώρα που ο Λάζαρος δεν απάντησε στο... ντου που δέχθηκε.

Τρελάθηκε ο Πλεσί!


Η προπόνηση τελείωσε, ο Λάζαρος έκατσε λίγο παραπάνω για έξτρα πρόγραμμα με τον εκ των βοηθών του Ζεσουάλδο, Ζοσέ Γκόμες. Στα αποδυτήρια, όμως, τον περίμενε ο Πλεσί και για δεύτερη φορά του την έπεσε, φωνάζοντας «θα σε γαμ...» στα αγγλικά.

Μάλιστα, τον κόλλησε με δύναμη στις ντουλάπες και κάπου εκεί του έριξε και μια σκαριά! Ξανά οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, ο Πλεσί έριξε και μια δεύτερη κλωτσιά, με τον Λάζαρο να του ρίχνει μια... ξώφαλτση μπουνιά! Κάπου εκεί το επεισόδιο έληξε και ενώ η Παιανία θύμιζε... εμπόλεμη ζώνη.

Ο Γκόμες στον Φρέιτας


Από κει και πέρα, αξίζει να τονίσουμε το πως αποφασίστηκε ο Πλεσί να προπονείται μόνος του, καθώς θεωρήθηκε(δικαίως) ο υπεύθυνος για το συγκεκριμένο σκηνικό. Ο βοηθός του Ζεσουάλδο ήταν μπροστά στην όλη ιστορία και αμέσως ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή Κάρλος Φρέιτας. Ο Πορτογάλος ζήτησε την έγγραφη απολογία και των δύο, αποφασίζοντας μαζί με τον Φερέιρα να βάλουν σε... καραντίνα τον Πλεσί που ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής χθες στην Παιανία.

www.gazzeta.gr

ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ


127-hours

“Stuck between a rock and a hard place.”

It seems like yesterday when Danny Boyle’s Slumdog Millionaire owned the Academy Awards season. 8 Oscars and heaping praise were handed to the film, including Best Director for Boyle. Now comes a teaser trailer for his new film, 127 Hours, which I’m really intrigued by. Let me say one thing: Don’t be fooled by this trailer.

“This fall,” the preview happily exclaims, Boyle “takes us on a ride beyond our imagination — and it’s true.”

Yes, it’s true. And it’s a horrific truth. It follows Aron Ralston (played by James Franco), the mountain climber who infamously got trapped under a boulder in Utah in 2003 and was forced to cut part of his arm off with a dull blade to escape a near-death situation. If you ever have the chance, check out Ralston’s Dateline NBC 2 hour walk through of his journey. It will have you at the edge of your seat. Amazing story.

Back to this trailer. I’m not entirely sure why they took this approach at the first look at the film. I get that they are showing that he is an adventurous, free spirited guy — but the tone almost seems too light for the subject matter. Maybe Franco has done so many comic roles lately and it’s hard to take him seriously (he’s one of my favorite actors, btw). All I know is, for 127 hours (and over an hour of this film), he is going to be stuck under a rock. He is going to go from hopeful, to helpless, to life ending, to last ditch attempt. The film will become dark and dig deep into Ralston’s mind. This will be a great chance to see James Franco as a serious actor again. Not that General Hospital stuff.

Οι ξανθιές στο Cinema

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 17 ΞΑΝΘΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ?
ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η 18 η ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18!!!

Όχι στα… πιπίνια


Όχι στα… πιπίνια

Οι νεαροί σε ηλικία άνδρες δεν είναι ελκυστικοί για την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς. Η 40χρονη ηθοποιός, σύζυγος του 65χρονου Μάικλ Ντάγκλας, υποστήριξε ότι δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι με έναν άνδρα κατά πολύ νεότερό της.

Τα λόγια της ήταν: «Γνωρίζω ότι οι νέοι άνδρες είναι πιο… άτακτοι, παιχνιδιάρηδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Όμως είναι πολύ εγωιστικοί και εμφανίζουν σημάδια ναρκισσισμού. Για αυτό δεν θα είχαν την ευκαιρία να βγουν μαζί μου. Χρειάζομαι ένα συναισθηματικό και προστατευτικό άνδρα. Κάποιον που θα είναι πάνω από εμένα και θα με βοηθά. Αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσουν οι γέροι και χοντροί άνδρες».

Μητέρα δύο παιδιών η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, παρουσιάζει τον σύζυγό της ως τον ιδανικό σύζυγο. Παρά τα 25 χρόνια διαφοράς με τον Μάικλ Ντάγκλας, φαίνεται ότι δεν υπάρχει χάσμα μεταξύ τους.

Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό «In Touch», τόνισε: «Ξέρει ακριβώς τι θέλει και τι να κάνει στη ζωή του. Αυτό με εντυπωσιάζει. Αλλά ο Μάικλ μπορεί να είναι και τρυφερός. Μου στέλνει λουλούδια και κλαίει όταν τα παιδιά κάνουν κάτι πολύ άσχημο. Δεν μας ενδιαφέρει η διαφορά ηλικίας. Τα συναισθήματα και το ένστικτο μας οδηγούν. Έτσι ήταν από την αρχή και έτσι θα είναι για πάντα».



ΠΗΓΗ WWW.SHOOT.GR

Πώς κάνουμε DRIFT!!!!!!!!!!!

Η άφιξη ταινιών του Hollywood, στις οποίες φανταχτερά αυτοκίνητα με εκκωφαντικούς κινητήρες κάνουν ακροβατικές μανούβρες έκαναν ακόμα και τα μωρά παιδιά της χώρας μας να σταματήσουν να λένε «τετ-α-κέ» όταν ένα αυτοκίνητο χάνει τον έλεγχο του πίσω μέρους του, αλλά την λέξη drift. Το drift ένια μια αγγλική λέξη που σημαίνει ξεφεύγω και χαρακτηρίζει αυτό ακριβώς που έκαναν τα αυτοκίνητα των γιαπωνέζων πιτσιρικάδων στις αρχές της δεκαετίας του 90 όταν ξεκίνησαν να ελέγχουν αυτό το αρχικό γλίστρημα του πίσω μέρους του.

Ο έλεγχος της πλαγιολίσθησης όπως ονομάζεται το drift ελληνιστί δεν είναι κάτι καινούργιο μιας και παλαιότερα τα ελαστικά των αγωνιστικών αυτοκινήτων δεν είχαν το κράτημα που έχουν σήμερα με αποτέλεσμα οι οδηγοί στις εξόδους των στροφών να παλεύουν να κρατήσουν την ουρά ίσια. Πολλοί επίσης από εμάς έχουν ‘’χαροπαλέψει’’ κάποια βροχερή μέρα για να κρατήσουν το αυτοκίνητο στην ευθεία μετά από ένα γλίστρημα, με αποτέλεσμα να κάνουμε άθελα μας drift.

Ο έλεγχος της πλαγιολίσθησης είναι ένα πολύ δύσκολο οδηγικό επίτευγμα που ακόμα και οδηγοί αγώνων δεν καταφέρνουν να πραγματοποιήσουν και τελειοποιείται με πολύ προπόνηση και συνήθως πολλές στραπατσαρισμένες λαμαρίνες.

Τι θα χρειαστείς
Ένα αυτοκίνητο με:

• Πρόσφατα ελεγμένο κινητήρα και σύστημα μετάδοσης (σασμάν, διαφορικό, φρένα)
• Εξοπλισμό ασφαλείας (πυροσβεστήρα, κλωβό ασφαλείας και ζώνες 4 σημείων)
• Κίνηση στους πίσω ή στους τέσσερις τροχούς.
• Φτηνά ή μεταχειρισμένα ελαστικά για τον πρώτο καιρό.
• Διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (όχι απαραίτητα)

Επίσης:
• Μία πίστα ή ένα ανοιχτό χώρο με άσφαλτο
• Κορύνες ή άλλου είδους σήμανση για να χαραχθεί η επιθυμητή διαδρομή.
• Καλή παρέα.

Πως να ξεκινήσεις
1. Σε μία μεγάλη επιφάνεια ασφάλτου (όχι δρόμο ή μέρος με παρκαρισμένα) βάζουμε ένα κώνο σήμανσης.
2. Οδηγάμε προς τον κώνο με ταχύτητα που μας κάνει να νιώθουμε άνετα και αν υποθέσουμε ότι ο κώνος είναι στα αριστερά μας στρίβουμε απότομα αριστερά και ταυτόχρονα σηκώνουμε το χειρόφρενο (με τον πείρο πατημένο) όταν φτάσουμε αρκετά κοντά. Το αυτοκίνητο θα αρχίσει να γλιστράει γύρω από τον κώνο οπότε εμείς θα πρέπει να κάνουμε αμέσως ανάποδο τιμόνι για να έχουμε ελεγχόμενη περιστροφή.
Η άσκηση αυτή θα μας βοηθήσει σιγά-σιγά να μεγαλώνουμε την ταχύτητα προσέγγισης, να μάθουμε καλά το ανάποδο τιμόνι και να μπορούμε κάθε φορά να γυρίζουμε το αυτοκίνητο 180 μοίρες από εκεί που ξεκινήσαμε να τραβάμε το χειρόφρενο.
3. Με αρκετή προπόνηση προσπαθούμε να είναι ο προφυλακτήρας του αυτοκινήτου όλο και πιο κοντά στον κώνο χωρίς να τον ακουμπάμε, κάθε φορά που γυρίζουμε το αυτοκίνητο γύρω του.
4. Εφόσον μπορούμε να εκτελέσουμε μία περιστροφή 180ο γύρω από τον κώνο άνετα και γρήγορα, με πρώτη στο κιβώτιο (ή δευτέρα αν έχουμε γίνει τόσο καλοί) προσπαθούμε να διατηρήσουμε την περιστροφή που ξεκίνησε με το χειρόφρενο.
Με αρκετή προπόνηση και πολλά φαγωμένα ελαστικά θα πρέπει να μπορούμε να γυρίζουμε γύρω από τον κώνο με την ουρά του αυτοκινήτου σε σταθερή γωνία την οποία εμείς θα μπορούμε να ελέγχουμε με το γκάζι.
Αν γίνουμε πολύ καλοί, όλος ο έλεγχος του αυτοκινήτου θα γίνεται με το γκάζι, μιας και το τιμόνι θα είναι ‘’κλειδωμένο’’ τέρμα αριστερά ή δεξιά ανάλογα με την φορά της περιστροφής.
5. Αρχίζουμε και αυξάνουμε σταδιακά την απόσταση του αυτοκινήτου από τον κώνο έτσι ώστε στις περιστροφές μας γύρω από αυτόν να χρειάζεται και έλεγχος από το τιμόνι. Όταν θα καταφέρουμε να σχηματίζουμε έναν κύκλο σε απόσταση 5 με 10 μέτρα γύρω από τον κώνο έχοντας το αυτοκίνητο υπό γωνία, έχουμε κάνει τα βασικά για να μπορούμε να αποκαλούμε τους εαυτούς μας drifters και η πραγματική διασκέδαση μπορεί να αρχίσει με το που θα πάμε για πρώτη φορά σε πίστα.

Samsung Galaxy S2: Πρώτη φωτογραφία και φήμες για dual-core επεξεργαστή και οθόνη 4.3” Super AMOLED!

Η ώρα για τον διάδοχο του Samsung Galaxy S φαίνεται ότι πλησιάζει, μετά και την τελευταία διαρροή από την Κορεάτικη ιστοσελίδα ETNews, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία που λέγεται ότι απεικονίζει το Samsung Galaxy S2!

Οι πρώτες φήμες λένε ότι θα διαθέτει οθόνη 4.3” Super AMOLED, dual-core επεξεργαστή, NFC chip και λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread! Βέβαια, μέχρι στιγμής η Samsung δεν σχολιάζει…

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται στην Mobile World Congress 2011 που ξεκινά στις 14 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ελίνα Μπεκάκου: Εναντίον του Big Brother

elina-bekakou-386

Στο γραφείο του δικηγόρου της βρέθηκε πριν από λίγες μέρες η Ελίνα Μπεκάκου για τις αγωγές που θέλει να καταθέσει κατά του Alpha και της παραγωγής του «Big Brother». Μάλιστα, ο δικηγόρος της πρώην παίκτριας του ριάλιτι, μιλώντας στην κάμερα του Star, αποκάλυψε ότι η πελάτισσά του θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της και πως θα σταλούν δύο εξώδικα στον σταθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», εστάλη εξώδικο τις προηγούμενες μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και ζητείται αντίγραφο του συμβολαίου που έχει υπογράψει η Ελίνα με την εταιρεία παραγωγής, καθώς και DVD με αποσπάσματα από το «Big Brother» αλλά και άλλες εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας, που όπως υποστηρίζει η Ελίνα, έχουν θίξει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή της. Μέσα στην εβδομάδα περιμένουν την απάντηση και όσα έχουν ζητηθεί από τον Alpha. Από εκεί και πέρα, η παίχτρια σε συνεργασία με τον δικηγόρο της θα αποφασίσει για το πώς θα κινηθεί.

Η πρώην παίκτρια του reality έχει μεγάλα παράπονα από την παραγωγή και θεωρεί πως δεν την προστάτεψαν, καταγγέλλοντας ότι δέχτηκε επίθεση από άλλη συμμετέχουσα στο ριάλιτι. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Ελίνα, μια άλλη έγκλειστη στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» χειροδίκησε εναντίον της.

Όμως, δεν είναι το μόνο γεγονός που φαίνεται πως έχει ενοχλήσει την Ελίνα Μπεκάκου, αφού είχε ενημερώσει την παραγωγή του ριάλιτι πως είναι αλλεργική στους ξηρούς καρπούς και παραλίγο να έχει μεγάλο πρόβλημα με την υγεία της. Όπως ισχυρίστηκε, κάποιος έβαλε ξηρούς καρπούς στο φαγητό της με αποτέλεσμα να πάθει αλλεργικό σοκ και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλεύτηκε για δύο μέρες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο χωρίς να ενημερωθούν οι δικοί της άνθρωποι. Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός της, η Ελίνα για δέκα μέρες ακολούθησε θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη και ειδική διατροφή για να μπορέσει να συνέλθει από το αλλεργικό σοκ.

www.espressonews.gr

Βelluschi!!!!

Ποια τραγούδια έπαιξαν περισσότερο τα ραδιόφωνα, τη χρονιά που μας πέρασε;

1 EΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ROUS
2 ΚΡΥΦΑ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
3 ΣΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ STAVENTO - ΑΔΑΜΟΥ ΗΒΗ
4 ΘΕΟΣ ΝΙΝΟ
5 ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
6 ΣΠΑΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΡΟΥΒΑΣ ΣΑΚΗΣ
7 LAST SUMMER ΓΚΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
8 ALORS ON DANSE STROMAE
9 ΜΗ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
10 ALEJANDRO LADY GAGA
11 ΤΕΡΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
12 CRY CRY OCEANA
13 ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
14 ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ C-REAL15 THE END RECKLESS
16 COLORS MORANDI
17 ΕΜΕΝΑ ΘΕΣ ΡΟΥΒΑΣ ΣΑΚΗΣ
18 THIS IS MY LIFE EDWARD MAYA
19 ΟΧΙ ΕΓΩ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΩΝΑΣ
20 TIK TOK KESHA
21 ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΚΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
22 ΑΜΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ STAVENTO
23 CHICA BOMB DAN BALAN
24 AMAZING INNA
25 ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΛΕΝΑ
26 RUDE BOY RIHANNA
27 MEET ME HALFWAY BLACK-EYED PEAS
28 ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΟ ΘΗΡΙΟ - ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΕΛΕΝΗ
29 EMPIRE STATE OF MIND JAY Z - ALICIA KEYS
30 ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΒΑΝΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
31 ΕΜΜΟΝΗ ΝΕΒΜΑ - ΣΤΙΚΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
32 ΤΑ ΙΣΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
33 SECRET LOVE MATTYAS
34 THE QUEST CHRISTOPHER BRYN
35 LOVE THE WAY YOU LIE EMINEM - RIHANNA
36 WHO WANTS TO BE ALONE DJ TIESTO - NELLY FURTADO
37 ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑΜΤΑ - ΡΟΥΒΑΣ ΣΑΚΗΣ
38 ETHER PARTY DELYNO
39 ΣΦΥΡΙΞΑ ΚΙ ΕΛΗΞΕΣ ΚΙΑΜΟΣ ΠΑΝΟΣ
40 ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ GOING THROUGH
41 FAR FROM EVERYTHING MARK ANGELO - SHAYA
42 ΣΕ ΟΝΕΙΡΑ ΧΑΜΕΝΑ REC
43 BAD ROMANCE LADY GAGA
44 ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΡΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
45 IMPOSSIBLE DANIEL MERRIWEATHER
46 ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΛΕΝΑ
47 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΩΝΑΣ
48 ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΡΑΜΑ ΒΑΝΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
49 MORNING AFTER DARK TIMBALAND
50 ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΚΟΛΕΤΣΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - MASTER TEMPO
51 ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΩΝΑΣ
52 PLEASE DONT BREAK MY HEART ΣΑΡΑΝΤΗ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ
53 THATS MY NAME AKCENT
54 FEEL YOUR LOVE PLAYMEN
55 ΛΟΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΡΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ
56 MEMORIES DAVID GUETTA
57 ΑΠΟΨΕ ΑΙΜΟΡΡΑΓΩ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
58 ΕΡΩΤΑ ΘΕΛΕΙ Η ΖΩΗ ΒΑΝΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
59 TELEPHONE LADY GAGA - BEYONCE
60 ADDICTED SERGE DEVANT
61 ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΡΑΛΛΙΑ
62 YOU AND I MEDINA
63 ΘΑ ΗΘΕΛΑ BO
64 AIRPLANES B.O.B
65 ΟΝΤΩΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΛΛΗ
66 Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΠΑΝΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
67 WONDERFUL LIFE HURTS
68 ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣ
69 ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ VEGAS
70 ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
71 I CAN FEEL DAVID DEEJAY
72 ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ GOING THROUGH
73 ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
74 ΥΠΟΣΧΕΣΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
75 ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΡΟΥΒΑΣ ΣΑΚΗΣ
76 STEREO LOVE EDWARD MAYA
77 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΟΝΙΡΑΜΑ
78 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΙΑΜΟΣ ΠΑΝΟΣ
79 I GOTTA FEELIN BLACK EYED PEAS
80 ONE LOVE DAVID GUETTA - ESTELLE
81 ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ
82 CARRY OUT TIMBALAND - JUSTIN TIMBERLAKE
83 LOCA SHAKIRA
84 THE SOUND OF MISSING YOU WILDBOYZ
85 ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΡΟΓΩΣΗΣ ΣΤΑΘΗΣ
86 I LIKE KERI HILSON
87 ΡΩΤΗΣΑ ΖΗΝΑ ΠΕΓΚΥ
88 ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ VEGAS
89 SWEET DREAMS BEYONCE
90 ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΕΛΕΝΑ - ΟΝΙΡΑΜΑ
91 ΩΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΙΑΜΟΣ ΠΑΝΟΣ
92 NEVER FORGET YOU NOISETTES
93 DANCE WITH SOMEBODY MANDO DIAO
94 BEAUTIFUL NIGHT TONY RAY
95 TE AMO RIHANNA
96 ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
97 ΣΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΣΟΥ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
98 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
99 ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ VEGAS
100 ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΑΩ ΠΑΝΤΟΥ ΒΡΕΤΤΟΣ ΗΛΙΑΣ

http://ladolemono.blogspot.com

Sexy Fergie

Για τις ανάγκες της διαφήμισης γνωστού αναψυκτικού η Fergie μας άναψε φωτιές. Μελαχρινή με ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη, μας προκαλεί να την δούμε συνέχεια και συνέχεια… Φέρτε ένα αναψυκτικό να σβήσω τη δίψα!.... Απολαύστε την!

Sexy Fergie πιες μαζί μου…

http://www.youtube.com/watch?v=nG0of3hLLWM

SHAKIRA-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ HOT!!!!

Καυτή και ελεύθερη

Μετά από σχέση 11 ετών, η Σακίρα χώρισε από τον σύντροφό της και γιο πρώην προέδρου της Αργεντινής. Δείτε τι έγραψε στην ιστοσελίδα της (Vid)

Η κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα χώρισε ύστερα από 11 χρόνια σχέσης με τον σύντροφό της, τον Αντόνιο ντε λα Ρούα από την Αργεντινή.

Το ζευγάρι "αποφάσισε από κοινού να χωρίσει" τον Αύγουστο, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε χθες Δευτέρα στην ιστοσελίδα της τραγουδίστριας.

Το ζευγάρι θεώρησε τον χωρισμό "προσωρινό" και ως μία "περίοδο ατομικής ωρίμανσης", σύμφωνα με την ιστοσελίδα, που προσθέτει ότι θα "συνεχίσουν να είναι συνεργάτες στην επαγγελματική τους ζωή".

Ο Ντε λα Ρούα, ένας 37χρονος δικηγόρος, ο πατέρας του οποίου διετέλεσε πρόεδρος της Αργεντινής από το 1999 ως το 2001, άρχισε να βγαίνει με την Σακίρα το 2000 και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη διαχείριση των οικονομικών της και των συμβολαίων της.

Η 33χρονη τραγουδίστρια, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Σακίρα Ιζαμπέλ Μεμπάρακ Ρίπολ, έκανε την πρώτη της μεγάλη επιτυχία σε αγγλόφωνες χώρες το 2001 με το τραγούδι "Whenever, Wherever".

Σε τι ηλικία έχασαν την παρθενιά τους οι celebrities

Δείτε πότε έκαναν για πρώτη φορά σεξ οι διάσημοι και έχασαν την πολύτιμη παρθενιά τους! Θα εκπλαγείτε με μερικούς stars. Ρίξτε μια ματιά , έχει ενδιαφέρον ..
H Britney Spears ανακοίνωσε δημοσίως την παρθενιά της, στη συνέχεια, κυκλοφόρησαν φήμες γι ‘αυτήν και τον Justin Timberlake ότι είχαν ερωτική σχέση . Η μητέρα όμως μας πληροφόρησε μέσα από το βιβλίο της ότι η κορούλα της έχασε την παρθενιά της με τον 30-χρονο αμερικανικό ποδοσφαιριστή Reg Jones σε ηλικία 14 ετών.
Η Paris Hilton … ήταν 15 όταν έκανε για πρώτη φορά σεξ με τον αδερφό της Tori Spelling, Randy – σε ένα ξενοδοχείο στο Palm Springs.
Η Angelina Jolie την έχασε στα μόλις... 14 της χρόνια.
Η Jaime Pressly … έχασε την παρθενιά της στα 14 με τον 16 χρονών αγόρι της στη γενέτειρά της στο Kinston, North Carolina.
Ο Matthew McConaughey την έχασε στα 15 του και όταν δημοσιογράφοι ρώτησαν για περισσότερες λεπτομέρειες τους είπε: «Δεν είναι δουλειά σας».
Η Jessica Simpson … απείχε από το σεξ μέχρι που παντρεύτηκε τον πρώτο σύζυγό της , τον Nick Lachey.(κορίτσι για σπίτι)
Ο Daniel Radcliffe έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 16 με μία κομμώτρια , ονόματι Amanda Byrne. Το έκανε το μαγικό ο Χάρι Πότερ !
Η Sienna Miller … όπως και ο Daniel Radcliffe, ήταν μόλις 16 μικρό αθώο κορίτσι όταν έχασε την παρθενιά της. Έτσι λένε τα gossips .
Η ηθοποιός Tina Fey … άντεξε χωρίς σεξ μέχρι τα 24 της χρόνια , μέχρι που συνάντησε τον σύζυγό της.
Η Hilary Duff .. υποστηρίζει ότι ξεπαρθενεύτηκε όταν ήταν 20 χρονών.
Η Kelly Osbourne ήταν ένα 16-χρονό μικρό γλυκό κορίτσι , όταν του έδωσε να καταλάβει !
Ο μπαμπάς Ozzy ήταν μόλις 14 .
Η Adriana Lima … όπως υποστήριζε από πολύ πριν κράτησε την παρθενιά της μέχρι να παντρευτεί τον σύζυγο της .
Το Supermodel , η Kate Moss … τα έδωσε όλα , στην ηλικία των 14, όταν πήγε σε οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες.
Η Marcia Cross από τις «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» ήθελε να ενηλικιωθεί πρώτα και μετά να μπει σε ερωτικές περιπέτειες . Αφού έκλεισε τα 18 .. δώστου !!
H αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο Brooke Shields .. άντεξε μέχρι τα 20 της χρόνια . Μέχρι να γνωρίσει τον ηθοποιό Dean Cain .
Οι Jonas Brothers .. φοράνε όλοι δαχτυλίδια αγνότητας και έχουν δεσμευτεί δημοσίως ότι δεν θα κάνουν σεξ πριν το γάμο. Νομίζω όμως ότι το μετάνιωσαν …
Η Fergie , το καλό μας το κορίτσι , ενηλικιώθηκε και μετά έκανε σεξ .
Ο Johnny Depp .. έχασε την παρθενιά του στα 13 του . Αναρωτιέμαι αν ένιωσε τίποτα …
Το ίδιο έγινε και με τον Lil Wayne .. που γνώρισε τον έρωτα όταν ήταν μόλις 13 χρονών.
Η αγαπημένη μας Megan Fox έχασε την πολύτιμη παρθενιά της στην ηλικία των 17 και είπε πως «η πρώτη της φορά δεν ήταν «δύσκολη» επειδή ήταν «ερωτευμένη… Ήταν ωραία.»


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

alepounews.blogspot.com

DRIFT!!!

Νεκρή 30χρονη απο ...αυνανισμό

Όποιος είπε πως το σεξ δεν βλάπτει, τότε δεν έχει ακούσει για την συγκεκριμένη υπόθεση μιας 30χρονης γυναίκας από την Αγγλία, που βρέθηκε νεκρή από καρδιά, λόγω αυνανισμού! Συγκεκριμένα η Nichola Paginton βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της τον περασμένο Οκτώβριο, γυμνή από...




την μέση και κάτω, ενώ δίπλα της ο φορητός υπολογιστής της έπαιζε πορνό. Ακόμα δίπλα της βρισκόταν ένα σεξουαλικό αντικείμενο.

Ένας παθολόγος αναφερόμενος στο γεγονός, είπε πως η άτυχη γυναίκα μάλλον πέθανε από καρδιακή αρρυθμία , στην οποία συνέβαλε η όλη της σεξουαλική κατάσταση.

Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και ο ιατροδικαστής που ερευνούσε την υπόθεση , πως ο θάνατος της συνδέεται σε μεγάλο ποσοστό με τον αυνανισμό της.

Ο επιθεωρητής Gavin Webb είπε πως την αστυνομία κάλεσε ο εργοδότης της άτυχης κοπέλας, μιας και είχε εξαφανιστεί για μέρες.
Όταν έφτασε στο σπίτι της ο εργοδότης της Nichola χτύπησε την πόρτα, αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση. Τότε με την βοήθεια ενός γείτονα πρόσεξαν την νεκρή κοπέλα μέσα από του κουρτίνες, να βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι με την γάτα δίπλα της.

‘ Μόλις μπήκαν μέσα , συνειδητοποίησαν πως η Paginton ήταν νεκρή. ‘ είπε ο επιθεωρητής ενώ πρόσθεσε ‘Είχε στο πλάι της τον υπολογιστή της και αφού το μετακίνησαν σήκωσαν και το πάπλωμα για να τη βρουν γυμνή, ενώ δίπλα της υπήρχε ένας δονητής’.

http://www.mediasoup.gr/node/14821

Οι Ιταλίδες κάνουν σεξ από τα 12!.

Αυτό προκύπτει από έρευνα που διενήργησε η Ένωση Ιταλών Παιδιάτρων σε...
Ιταλίδες στα πρώτα χρόνια της εφηβείας τους. Σύμφωνα μ’ αυτήν, πολλές Ιταλιδούλες αρχίζουν το σεξ από τα δώδεκά τους χρόνια, καπνίζουν και πίνουν αλκοόλ μέχρι μέθης, ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα ασχολούνταν ακόμα με τις κούκλες τους. Αντίθετα όμως, προκύπτει ότι οι...
σημερινές 12χρονες στην Ιταλία ενδιαφέρονται ως επί το πλείστον για το ντύσιμο, το χτένισμα, το μακιγιάζ τους και την έξοδό τους.

Το δείγμα της έρευνας ήταν 1.251 κορίτσια ηλικίας 12-14 χρόνων, τα οποία απάντησαν σ’ ένα ερωτηματολόγιο που είχαν συντάξει παιδίατροι. Οι τρεις στις τέσσερις ερωτώμενες αποκάλυψαν ότι κάνουν πράγματα που και οι ίδιες θεωρούν επικίνδυνα, όπως: πίνουν αλκοόλ, παίρνουν ουσίες, βγαίνουν μόνες τους αργά το βράδυ και έχουν σεξουαλικές σχέσεις χωρίς να παίρνουν καμία προφύλαξη. Επίσης στο ερώτημα τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν οι περισσότερες δήλωσαν τηλεπαρουσιάστριες ή χορεύτριες, ενώ οι υπόλοιπες δεν ήξεραν τι θέλουν να κάνουν.

Ο δρ Πασκουάλε Ντι Πιέτρο, επικεφαλής της έρευνας, εξήγησε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους γονείς οι οποίοι, όπως φαίνεται, κάνουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν πιο γρήγορα, αλλά χωρίς να τα βοηθούν παράλληλα να ωριμάζουν.

ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2231!!!!!

α επόμενα 50 χρόνια δε θα υπάρχουν πλέον καπνιστές στις ανεπτυγμένες χώρες του πλανήτη, σύμφωνα με εκτιμήσεις της
χρηματοοικονομικής εταιρείας Citigroup. Στην Ελλάδα όμως, το “κόψιμο” του τσιγάρου φαίνεται ότι θα “πάρει” λίγο παραπάνω, αφού υπολογίζεται ότι οι Έλληνες δε θα έχουν εγκαταλείψει την αγαπημένη τους συνήθεια πριν το... 2231!
Σήμερα, υπολογίζεται ότι πάνω από ένα δις. άνθρωποι καπνίζουν σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ πάνω από 5.5. τρισεκατομμύρια τσιγάρα καπνίζονται ετησίως σε όλο τον κόσμο.
Η συνήθεια αυτή ευθύνεται, ωστόσο, και για το θάνατο 5.4 εκατ. ανθρώπων σε όλη την υφήλιο, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, αν η ανοδική τάση του καπνίσματος συνεχιστεί, μέχρι το τέλος του 21ου αιώνα θα έχουμε θρηνήσει πάνω από 1 δις. θανάτους από ενεργητικό κάπνισμα.
Σύμφωνα με έρευνα της Citigroup, ήδη, το ποσοστό των ανθρώπων που συνεχίζουν να καπνίζουν στα δυτικά κράτη, έχει αρχίσει να μειώνεται σταδιακά και μέσα στις επόμενες δεκαετίες αναμένεται να έχει φτάσει σε μηδενικό βαθμό.
Κάπως έτσι, στη Βρετανία δε θα υπάρχουν καπνιστές το 2040, στην Ισπανία το 2056, στην Ιταλία το 2091, στον Καναδά το 2040, στην Αυστραλία τd 2030, την Ισλανδία το 2033 και τις ΗΠΑ το 2046.
Πάντως, σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, στην Ελλάδα, το τέλος του καπνίσματος δεν αναμένεται να έρθει πριν το 2231!
“Αν η τάση αυτή συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς, τότε μέχρι το 2050 θα μιλάμε για το τέλος των καπνοβιομηχανιών και της αγοράς καπνού”, υπογραμμίζει ο Ανταμ Σπίλμαν, αναλυτής σε θέματα καπνοβιομηχανιών στη Citigroup

cosmo.gr

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ

ΝΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ,ΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΤΣΙΟΥΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣ